online kaszino

Puttó

A Puttó egy izgalmas lottójáték, amelyet Magyarországon az 19. századtól kezdve játszanak. Ez a szerencsejáték, amelyet „Független Loteré”-nek vagy „Független Lottónak” is neveznek, hat szám kiválasztásából áll 1 és 45 közötti skálán. Minden kiválasztott szám egy újabb esélyt jelent a nyerésre. A Puttó szelvények könnyen megvásárolhatóak a hivatalos lottózókban vagy az engedélyezett weboldalakon keresztül. A szelvények ára attól függ, hogy melyik változatot szeretnéd játszani, azonban a legtöbb jegy 700 Ft-nál kevesebb. Miután megvásárolták szelvényt, a játékosok milliókat nyerhetnek, a jackpotok akár a 30 millió magyar forintot (HUF) is elérhetik. A legtöbb Puttó sorsolás hetente kétszer zajlik, minden sorsolás körülbelül másfél órán át tart. Ahhoz, hogy részt vegyenek, a játékosoknak csak ki kell választaniuk hat számot 1 és 45 között; ha az összes hat választott szám megegyezik a lottó gép által húzott számokkal, akkor a játékos megnyeri a jackpotot. Abban az esetben is nyerhetnek valamennyit, ha kevesebb mint hat szám egyezik.

02/02/24

Puttó Alternatívák listája 2024

300 000 Ft
+ 200 Ingyen Pörgetés
 • Élő kaszinó Cashback
 • Fogadjon a Sportra
 • Határok nélkül
150 000 Ft
+ 200 Ingyen Pörgetés
 • Élő Kaszinó
 • Heti Cashback
 • Sportfogadás
150 000 Ft
+ 200 Ingyen Pörgetés
 • + Revolut & Jeton
 • 25% Élő Cashback
 • Egyedi bónuszbolt
276 350 Ft
+ 250 Ingyen Pörgetés
 • + eSportok
 • Élő fogadás
 • Megaways Játékgépek
400 000 Ft
 • Gyors Kifizetések
 • Heti Cashback
 • Legjobb Üdvözlő Bónusz
450 000 Ft
+ 270 Ingyen Pörgetés
400 000 Ft
+ 150 Ingyen Pörgetés
 • 50 IP befizetés nélkül
 • Legjobb Bónuszajánlat
 • Póker Játékok
600 000 Ft
+ 500 Ingyen Pörgetés
 • 10% Cashback
 • Hétvégi Bónusz
 • VIP üzlet
200 000 Ft
+ 100 Ingyen Pörgetés
 • A legjobb sportfogadás
 • Dedikált mobilalkalmazás
 • Jackpot Kaszinó
100 000 Ft
+ 200 Ingyen Pörgetés

Online hogyan lehet Puttót játszani?

Amilyen egyszerű online kaparós sorsjegyet vásárolni, épp olyan könnyű és kényelmes Puttót játszani online. A játékosoknak először választaniuk kell egy megbízható weboldalt, majd létre kell hozniuk egy fiókot a szelvények megvásárlásához.

Miután a fiók elkészült, a játékosok kiválaszthatják hat számukat 1-45 között, vagy a számgenerátor véletlenszerűen kiválaszthatja őket. A szelvény ára változó, attól függően, hogy melyik Puttó verziót választod és hány sorsoláson kívánsz részt venni, de a legtöbb alapszelvény ára általában 700 Ft vagy kevesebb.

A szelvény megvásárlása után a játékosoknak csak meg kell várniuk a sorsolást, majd ellenőrizniük kell, hogy nyertek-e! Ennyire egyszerű! Az online Puttó nagyszerű esélyeket kínál – 1 a 8,9 millióhoz az esélye, hogy valaki megnyerje a főnyereményt. Ez a játék tökéletes azoknak, akik szeretnének esélyt kapni és talán milliomossá válni! Szóval miért is várnál? Játssz Puttót online, és lehet, hogy az álmaid nyereményét viheted haza!

A Puttó Története

A Puttó a magyar lottórendszer részeként 1994-ben került bevezetésre, és azóta a legnépszerűbb szerencsejátékok egyikévé vált Magyarországon, milliók játszanak vele hetente. A játékosoknak hat számot kell kiválasztaniuk 1 és 45 között, de ha nem szeretnének választani, a véletlenszám generátorra is hagyatkozhatnak.

Miután az összes szelvény elkelt, sorsolás következik, amelyen hat nyerőszámot véletlenszerűen választanak ki. Azok a játékosok, akik mind a hat számot helyesen tippelték meg, megnyerik a főnyereményt, míg azok akik kevesebb, mint három számot találtak el, nem nyernek semmit.

Puttó nyerőszámok

Puttó nyerőszámokat hetente kétszer húznak és a hivatalos weboldalon mindenki számára elérhetők. Összesen 6 db nyerőszámot húznak 1-től 45-ig, minden kiválasztott szám egy újabb esélyt jelent a nyerésre. Miután a húzás befejeződött, a játékosoknak csak össze kell hasonlítaniuk a szelvényükön szereplő számokat a hivatalos weboldalon közzétett nyerőszámokkal.

A hivatalos weboldal mellett, számos más weboldalon is elérhetővé teszik a nyerőszámokat, így a játékosok bejelentkezés nélkül, könnyen ellenőrizhetik, hogy nyertek-e. Azok a játékosok, akik mind a hat számot eltalálták, megnyerik a főnyereményt, de azok is számíthatnak kisebb összegű nyereményre, akik háromnál több számot találtak el.

A mezőB mezőSzorzóNyerési esély
8 találat1 találat10 000 x1 : 503 880
8 találat0 találat1 000 x1 : 167 960
7 találat1 találat150 x1 : 5 249
7 találat0 találat50 x1 : 1 750
6 találat1 találat24 x1 : 273
6 találat0 találat8 x1 : 91
5 találat1 találat4 x1 : 41
5 találat0 találat2 x1 : 14
4 találat1 találat1 x1 : 15

Azon játékosok, akik mind a hat számot eltalálják, megnyerik az 1 millió forintos (HUF) főnyereményt, az öt találatot elért játékosok pedig 50 000 Ft-ot kapnak. A négy számot eltaláló játékosok 2 500 forintra számíthatnak, a három találatot elért játékosok pedig 200 Ft-ra.

A Puttó sorsolások időzítése

A Puttó sorsolások hetente kétszer, szerdán és szombaton este 8 órakor zajlanak helyi idő szerint. A sorsolásokat élőben közvetítik a televízióban, az eredményeket pedig azonnal közzéteszik.

Azok a játékosok, akik részt vesznek a jelenlegi sorsoláson ellenőrizhetik a hivatalos honlapon, hogy nyertek-e valamilyen nyereményt. Általában sorsolás előtt 1 órával van az utolsó esély szelvények vásárlására. A nyerteseknek 180 napjuk van a sorsolás dátumától számítva a nyereményük igénylésére, különben érvénytelenné válik.

A Puttó népszerűsége Magyarországon

A Puttó a legnépszerűbb szerencsejátékok egyike Magyarországon, milliók játszanak vele minden héten. A Puttó, csakúgy mint az online nyerőgépek, nagyszerű esélyeket kínál és akár az életünket megváltoztató összegeket is bezsebelhetjük. Nem véletlen, hogy ez a lottójáték több mint 25 éves múltra tekint vissza hazánkban. Egyszerű szabályai és vonzó jackpotjai miatt egyértelmű, hogy a Puttó továbbra is az egyik legkedveltebb lottójáték marad.

Online Puttó – regisztráció lépésről lépésre

 1. Válassz megbízható webhelyet: Először válassz egy megbízható online lottószolgáltatót, hogy megvásárolhasd Puttó szelvényeidet. Győződj meg arról, hogy a webhely szabályozottan működik és biztonságos.
 2. Hozz létre egy fiókot: Készíts fiókot a kiválasztott weboldalon a személyes adataid megadásával, például neved, címed, e-mail címed és telefonszámod. Bizonyos esetekben igazolnod kell az életkorodat is.
 3. Vásárold meg a szelvényt: Miután létrehoztad a fiókodat, válassz 6 számot 1 és 45 között vagy hívd segitségül a véletlenszám generátort. Ezután meg kell erősítened, hogy kívánod-e a vásárlást folytatni.
 4. Várj a sorsolásra: Most már hátradőlhetsz, relaxálhatsz és várhatod, hogy megtörténjen a sorsolás! A nyerőszámokat online is közzéteszik minden sorsolás után, így könnyen és gyorsan ellenőrizhetik a játékosok, hogy nyertek.e. Sok szerencsét!

Ezeket az egyszerű lépéseket követve bárki könnyen regisztrálhat online Puttó játékra, hogy esélyt adhasson magának egy álomnyereményre. Miért is ne próbálnád ki? Ki tudja, talán te leszel Magyarország új milliomosa!

Az online Puttó biztonságos?

Ha szerencsejátékozol, például online játszol Puttót, elsődleges szempont a biztonság. Meg kell győződnöd róla, hogy adott weboldal rendelkezik-e az illetékes hatóság engedélyével és működését a szabályoknak megfelelően végzi. Nagyon fontos az is, hogy soha ne oszd meg személyes adataidat és bejelentkezési adatait senkivel sem. Ne feledd továbbá azt sem, hogy bár a Puttó remek módja a szórakozásnak és valós esélyt kínál nagy nyereményekre, csakis felelősségteljesen szabad játszani.

Határozz meg korlátokat arra vonatkozóan, hogy mennyi időt és pénzt költhetsz a játékra, hogy az élvezetes hobbi maradjon, és ne váljon függőséggé. Az ilyen biztonsági irányelvek betartásával biztos lehetsz benne, hogy az online Puttó minden szempontból biztonságos.

Játssz Puttót a mobilodon!

A mobil kaszino technológia térnyerésével a Puttót játszani most könnyebb és kényelmesebb, mint valaha. Manapság már lehetőség van szelvények vásárlására és az eredmények ellenőrzésére közvetlenül okostelefonról vagy táblagépről. Az iOS és az Android eszközök széles választékának köszönhetően mostantól a lottózás élményét magaddal viheted, bárhová is mész! Csak töltsd le a hivatalos alkalmazást, regisztrálj egy fiókot és kezdj el játszani azonnal.

Jó hír, hogy számos alkalmazás rejt extra funkciókat, így a játékosok könnyen kezelhetik szelvényeiket és nyomon követhetik eddigi nyereményeiket. Tehát ha egy izgalmas Puttó játékra vágysz, elég ha a zsebedbe nyúlsz a mobilodért!

Putto Játék Tippek

 • Állíts be egy költségvetést – Mielőtt Puttót játszanál, határozd meg, hogy mennyit vagy hajlandó költeni és tartsd magad ehhez. Ez segíthet elkerülni a túlzott költekezést és biztosítja, hogy a játék élvezetes maradjon, és ne váljon függőséggé.
 • Megfontoltan válaszd ki a számaidat – Szánj időt a számok kiválasztására, mert ez növelheti a nyerési esélyeidet. Például kerüld el a túl közel álló számokat vagy olyan mintákat, amelyek rajzolva láthatók a rácson.
 • Használd a Quick Pick opciót – Ha bizonytalan vagy a kiválasztott számokkal kapcsolatban, válaszd a Quick Pick opciót, és hagyd, hogy a számítógép válassza ki őket helyetted. Ez megkönnyítheti és felgyorsíthatja a folyamatot, miközben még mindig esélyed van a nyerésre.
 • Játssz több szelvénnyel – Növeld a nyerési esélyeidet több szelvény egyszerre történő megvásárlásával. Bár ez több pénzbe kerül, de potenciálisan nagyobb jutalmat eredményezhet, ha helyesen találod el mind a hat számot!
 • Használd ki a bónusz ajánlatokat – Sok weboldal kínál különleges bónuszokat, például kedvezményes vagy ingyenes szelvényeket regisztrációkor. Mindenképp használd ki az ilyen lehetőségeket, mert ezen ajánlatok növelik a nyerési esélyeidet extra költség nélkül.

Összefoglaló

A Puttó egy népszerű és izgalmas lottójáték Magyarországon, amely lehetőséget kínál a játékosoknak a nagy nyeremények megszerzésére otthonuk kényelméből. Az online Puttó bevezetésével még könnyebbé vált a részvétel és bárki az ország legújabb milliomosává válhat! Néhány egyszerű lépés és biztonsági szabály betartásával, regisztrációt követően indulhat is a szórakoztató, s egyben biztonságos online Puttó!

Puttó Online GYIK

Kíváncsi vagy a népszerű online Puttó játék vonzerejére? A Puttó egy Magyarországon széles körben elterjedt lottójáték, amely lelkes rajongótáborát egyszerűségének és vonzó nyereményeinek köszönheti. Ha kicsit mélyebbre ásnál a témában, akkor a legjobb helyen jársz! Az alábbiakban a Puttóval kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket találod. Olvass tovább, hogy mindent megtudj erről az izgalmas játékról!